Техномаркет стана домакин на един от най-големите ретро събори за

...
Техномаркет стана домакин на един от най-големите ретро събори за
Коментари Харесай

Техномаркет събра любителите на ретро автомобили на уникален парад в Сливен

Техномаркет стана хазаин на един от най-големите ретро събори за коли и мотоциклети “Туида Класик ”. На връх Лазаровден, в ранното съботно утро на 27 април, обичаната на милиони консуматори комерсиална верига отвори порти в Сливен за стотиците почитатели на автомобилните класики, които за единадесета поредна година докараха своите ретро бижута на паркинга пред магазина и демонстрираха какъв брой добре са ги съхранили във времето.

 

Организаторите от Ретро клуб “Туида Класик ” и Техномаркет бяха подготвили голям брой изненади, музикални осъществявания онлайн, даже имаше занималня за най-малките почитатели на колите от едно време.

 

На паркинга пред комерсиалната верига можеше да се видят неповторими модели на Волга, Ситроен, Трабант, Жигули и даже един от първите модели на Форд-кабриолет, съхранен още от царско време, споделиха участници в събора.

 

Единадесетото издание на парада за ретро коли в Сливен, се трансформира в самобитен празник на колекционери и фенове от страната и чужбина, дребни и огромни поданици, както и фенове на класическите коли, още веднъж имаха опция да прегледат и да се допрян до атрактивните возила.

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР