+++ BMW е официален автомобилен партньор на известния филмов фестивал

...
+++ BMW е официален автомобилен партньор на известния филмов фестивал
Коментари Харесай

BMW продължава партньорството си с филмовия фестивал в Кан и представя специално уникално творение във френския курорт

+++ BMW е формален авто сътрудник на известния кино фестивал за трета поредна година
+++ Осигурява извънредно премиум напредване за звезди и VIP посетители
+++ Удължаване на съдействието с Наоми Кембъл и международна премиера на BMW XM Mystique

BMW е формален авто сътрудник на филмовия фестивал в Кан за трета поредна година. Това значи, че посетителите на фестивала още веднъж ще могат да се насладят на извънредна трансферна услуга, включваща първокласни транспортни средства от настоящата гама на премиум автомобилния производител. BMW употребява още веднъж светлините на прожекторите в Кан за особено показване на автомобил. След сполучливата международна премиера на продукцията на BMW Films The Calm предходната година, BMW ще показа еднократно създание, основано на BMW XM като част от креативното съдействие с английския супермодел Наоми Кембъл.

В 77-мото си издание, влиятелният кино фестивал в Кан още веднъж ще притегли обилие от режисьори, артисти и фенове на киното от целия свят в Лазурния бряг на 14-25 май 2024 година Но присъждането на мечтаната „ Златна палма “ не е единственото шоу в града; гостите на фестивала от ден на ден обръщат внимание на начин на живот шика и блясъка на Croisette и доста други горещи точки в Кан. За премиум марка като BMW събитието е идеалната сцена, на която да покаже най-новите си модели от първокласния сегмент пред взискателна интернационална аудитория.

На разположение на уредниците и гостите е премиум мобилна услуга без местни излъчвания. Ексклузивният парк от коли, транспортира звездите и специфичните посетители, уредниците и някои от публични сътрудници към Palais des Festivals et des Congrès. Той включва повече от 200 автомобила, измежду които напълно електрическите BMW i7, BMW iX и BMW i5, както и BMW XM с plug-in хибридна система за задвижване.

Творческото съдействие с Наоми Кембъл дава уникален резултат.

BMW уголемява партньорството си с Наоми Кембъл, което започва предходната година. Най-новият артикул на това креативно съдействие е BMW XM Mystique Allure. Вдъхновен от супермодела, този неповторим взор върху XM ще направи доста специфична поява в Кан на 15 май.

Съвместната работа стартира през предходната година с акцията „ Осмели се да бъдеш ти “ за BMW XM. Наред с сполучливата си кариера на стилния подиум, Наоми Кембъл също се утвърди като артист и креативен визионер и се трансформира в една от най-влиятелните фигури на международната фешън сцена. Нейният ангажимент за увеличение на разнообразието в промишлеността я направи притежател на стандарти за идващото потомство възходящи гении в креативния и стилния свят.

BMW XM и Наоми Кембъл: образната чудатост.

Устойчивият пионерски дух и способността за планиране на баланс и убеденост са атрибути, споделени от Наоми Кембъл и BMW XM. Със емблематичния си дизайнерски език, интериор, обхванат от висок комфорт и задвижващата система M HYBRID, дебютираща в сериен модел, BMW XM основава напълно ново равнище на връзка сред разкош и висока продуктивност.

Електродвигателят на plug-in хибридната система се сплотява или с мощен шестцилиндров редови мотор, или с V8, според от разновидността на модела. В BMW XM Label Red (разход на електрическа енергия и бензин — претеглен, смесен: 33,5 кВтч/100 км и 2,0 л/100 км; излъчвания на CO2 — претеглени, комбинирани: 45 г/км (WLTP); разход на гориво с изтощена батерия: 12,9 л/100 км според WLTP; CO2 класове: с разводнен батерия G; претеглен, смесен B) Plug-in хибридният модел е най-мощният серийно хомологиран автомобил, създаден до момента от BMW M GmbH.

*Източник: www.bmw.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР