С Tavascan испанската марка Cupra пуска на пазара втори напълно

...
С Tavascan испанската марка Cupra пуска на пазара втори напълно
Коментари Харесай

Футуристична атмосфера в Cupra Tavascan

С Tavascan испанската марка Cupra пуска на пазара втори изцяло електрически модел. Ясният дизайнерски език на SUV купето в екстериора е удължен и в интериора и показва накъде Cupra желае да се развива.

„ Работихме интензивно, с цел да създадем мощна връзка сред всички елементи “ - споделя Дейвид Джофре, началник на интериорния дизайн в Cupra - „ Езикът на скулптурния дизайн може да бъде открит във всички детайли, както извън, по този начин и от вътрешната страна. “

Ключът към новия интериор се крие в новата подчиненост от детайли, която е разграничена на три равнища. Първата е централната подпора, „ централният гръбнак, който свързва останалите детайли и поддържа арматурното табло “, изяснява дизайнерът. Параметричният дизайн, който се построява изпод нагоре, основава мощна връзка с другите равнища и образува кохерентно цяло.

„ Вторият детайл е медната лента, цвят, който играе значима роля в тактиката Color&Trim на Cupra Tavascan и който ни оказва помощ да подчертаем хоризонталните пропорции “, прибавя Дейвид Джофре. Третият детайл е горната част на таблото. Това е меката част, като крило, която се носи над другите равнища. Тази класификация освен акцентира дизайнерската тактика, в която фокусът е върху индивида зад кормилото, само че също по този начин обезпечава баланс в интериора и играе значима роля за останалите пасажери.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР