Стефанов посочи, че ядреното въоръжаване е въпрос, който винаги е

...
Стефанов посочи, че ядреното въоръжаване е въпрос, който винаги е
Коментари Харесай

Проф. Валерий Тодоров: След изборите в САЩ не се очаква промяна в...

Стефанов уточни, че нуклеарното въоръжаване е въпрос, който постоянно е вълнувал Русия в договарянията със Съединени американски щати. Журналистът проучва последните изявления на президента Румен Радев. Той уточни, че Радев преди време е коментирал, че „ Русия ще падне за няколко дни “, а обстановката, обвързвана с покушението над словашкия министър председател „ не е такава, каквато я изкарва той “.

 

Тодоров е на мнение, че Русия няма капацитета да нападне друга страна. „ Перспективата за по-дълга война в Украйна е явна “, сподели той. Журналистът счита, че след изборите в Съединени американски щати не се чака смяна в политиката на страната по отношение на споровете в Украйна, Ивицата Газа и Тайван.

„ Русия се готви от дълго време за разширение на този спор, тъй като той не е единствено с Украйна, той е срещу западната цивилизация и полезности “, сподели Дойчев. Той е на мнение че няма непобедима империя. Той акцентира, че Западът към този момент е сложил ултиматум пред Путин в потреблението на нуклеарни оръжия в Украйна.

 

Иванов не счита, че в случай че Доналд Тръмп се върне на власт ще има огромна смяна в геополитически проект. Експертът акцентира, че в случай че Русия не наподобява победител в очите на Тръмп, той не би заложил на нея като губеща. Иванов е на мнение, че Русия ще продължи да основава безпорядък в Европа. Той добави, че в случай че Русия продължава да унищожава украинската страна, „ няма подозрение, че страни членки на НАТО ще бъдат принудени под някаква форма не да вземат участие в директни бойни дейности, само че да подкрепят Украйна в организирането на нейната защита “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР