Меган Маркъл поддържа тясна връзка с покойната си свекърва принцеса

...
Меган Маркъл поддържа тясна връзка с покойната си свекърва принцеса
Коментари Харесай

Колекцията от диамантени бижута на Меган Маркъл от покойната свекърва принцеса Даяна

Меган Маркъл поддържа тясна връзка с починалата си свекърва принцеса Даяна, като носи части от нейната сбирка бижута, подарени й от брачна половинка принц Хари.

Когато Даяна умря, персоналните й бижута бяха разграничени сред синовете й и наподобява, че Хари е подарил доста части от сбирката на брачната половинка си Меган по време на шестгодишния им брак. Сред забележителните части са пръстен с аквармарин Asprey, диамантена гривна за тенис на Cartier и часовник Cartier, както и огърлица с диамантен кръст, която Меган беше видяна да носи по време на скорошното си пътешестване до Нигерия дружно с Хари.

По време на вихрушката три на двойката Еднодневна обиколка, Меган наподобява носеше декориран с диаманти кръст, до момента в който присъстваше на банкет за военни фамилии в Абуджа.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на Огледалото Съединени американски щати.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Кралският раздор се „ задълбочи “ след визитата на принц Хари в Обединеното кралство, където крал Чар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР