Борис Дали все още се живее в Бобов Дол, а

...
Борис Дали все още се живее в Бобов Дол, а
Коментари Харесай

Eто я жената, която роди син на Борис Дали

Борис Дали към момента се живее в Бобов Дол, а дамата, която му роди наследник живее в София и се споделя Веси. Отглежда сама бебето, а таткото ги навестява понякога. По-голямата част от времето си артистът прекарва в Бобов дол, където върти бизнес. Рядко имал път към София.

Младата дама, която се радва на  бебе се е нагърбила да го отглежда сама. Години наред омайвала Борис да й направи дете. Така и не съумяла да свие гнездо с него.

Изпълнителят на „ Пиян “ се слави със слабостта си към нежния пол. С Веси има връзка от 6-7 години. Момичето е родом от Харманли. Тя бе негова държанка по време на фамилния му живот с тогавашната му жена и майка на първите му два сина - Лили. Палавникът Борис по този начин и не съумя да резервира фамилията си и слабостта го провали с безбройните му забежки, а една такава се оказа дългогодишна негова държанка, която към този момент е и майка.

Борис Дали отхвърли да разяснява новината, че е станал татко. Той се оправда, че не желае персоналният му живот да се трансформира в медийно притежание.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР