Люси Иларионов се слави като режисьор на чалга криповете Въпреки че

...
Люси Иларионов се слави като режисьор на чалга криповете
Въпреки че
Коментари Харесай

Мъж, та дрънка! Люси Иларионов отказал на Емилия и Ивана

Люси Иларионов се слави като режисьор на чалга криповете

Въпреки че пухкавелката в недалечното минало е бил част от поп група, той завил внезапно към чалгата, където е на „ хляба мекото и доходното “.

Наскоро обаче Люси изкара на показ някои пикантерии към чалга живота си. Той съобщи в подкаст, че изрично отказал на Емилия, въпреки че тя му се „ натискала доста “.

Е, не става въпрос за с@ксуални подмятания или нападения, а за работни задължения.

„ След като заснехме един клип с Емилия се случиха някои неща сред нас. След това тя изпрати мениджъра си да продължим да работим дружно, само че аз отказах… “, съобщи Люси Иларионов и с това самопризнание шашна аудиторията. Само е половинката на чалгарката Ави Хоанг отхвърли да разкрие за какво си развалили връзките.

Режисьорът на чалга клиповете отказали  на Ивана. Защото отишли да снимат морето и той запазил яхта за 9 часа сутринта. Тя пристигнала в 22 часа. Собственикът на плавателният съд го овиквал повече и  си го изкарал на него. След този срам не желал да работи с „ певицата на народа “.

„ Но преди няколко години ми се обади, стоплихме връзките си. Последните й няколко клипа са мои. Оттогава е точна като осичка “, смее се Люси Иларионов.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР