Принц Уилям няма никакво място в душата си, за което

...
Принц Уилям няма никакво място в душата си, за което
Коментари Харесай

Твърденията на принц Хари са опровергани от експерт, тъй като Уилям „не е останало никакво място в душата му“

Принц Уилям „ няма никакво място в душата си, за което да се тревожи “ неговият отчужден брат, кралски специалист твърди, а принц Хари „ в действителност не съществува, що се отнася до него “.

Бившият кралски сътрудник на BBC Джени Бонд опроверга изказванията, появили се в голям брой отчети, които допускат, че Уилям се е чувствал неловко и неудовлетворен от Скорошното посещаване на Хари в Нигерия със брачната половинка му Меган Маркъл, пътешестване, което носеше всички белези на неофициална кралска обиколка. Херцогът и херцогинята на Съсекс напуснаха като работещи кралски членове през 2020 година и Хари беше лишен от няколко кралски функции – само че се твърди, че двойката е оставила крал Чарлз и принц Уилям гневни поради обиколката в африканската страна.

Въпреки това, Джени сподели пред Times Radio, че принцът на Уелс на процедура се е „ отказал “ от отчуждения си брат и не му икономисва „ мисли “. Хари и Меган неотдавна прекараха три дни в Нигерия, насърчавайки психологичното здраве на бойците и овластявайки младите хор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР