Фики Стораро освен музикална кариера развира и успешен бизнес. След

...
Фики Стораро освен музикална кариера развира и успешен бизнес. След
Коментари Харесай

Скандал! Кой разреши на Фики да трови с наргиле бар на 20 метра от училище?

Фики Стораро с изключение на музикална кариера развира и сполучлив бизнес. След фамилната сладкарница, която отвори в Княжево, артистът към този момент е притежател на наргиле бар в центъра на София, научи HotArena. До тук - нищо неприятно, само че единствено в случай че заведението не се намира в непосредствена непосредственост до столично учебно заведение.

Любимецът на младежите евентуално залага точно на това. Децата следват образеца на своите обичани звезди и напълно естествено ще посещават бара, където Стораро обилно ще предлага от отровата, с която да унищожава здравето на учениците и да цялостни джоба си.

Странно е кой е издал позволение за това заведение в непосредствена непосредственост до школото. Вероятно за звездния статут на семейството Стораро няма закони, наредби и правилници.

Едва ли Фики е чувал, че съгласно Световната здравна организация димът от наргилето по наличие на никотин, канцерогени и въглероден окис надвишава доста повече цигарения пушек, а една приложимост на наргиле на ден се равнява на 10 изпушени цигари. Освен всички пресметнати опасности, димът от наргилето съдържа и редица спомагателни канцерогенни субстанции, каквито няма даже в цигарения пушек.

Пушенето на наргиле развива привличане към опиатите! По данни на американски откриватели 20% от учениците, употребяващи марихуана на първо време са я тествали посредством наргиле.

Е, Фики, ще спиш ли умерено, че убиваш здравето и живота на толкоз деца - евентуални твои клиенти. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР