Фейсбук работи, но колкото и да работи, пазете себе си,

...
Фейсбук работи, но колкото и да работи, пазете себе си,
Коментари Харесай

Вежди Рашидов: Слави стана милионер да ме играе с уиски и пура?! Обидно е, аз пиех водка, и тя е питие!

Фейсбук работи, само че колкото и да работи, пазете себе си, работете и Вие, обърна се той към депутатите

Виждаме, че един човек с облика си го направих милионер – като сътрудника Слави Трифонов. Понеже, в случай че играе себе си, няма да изкара пари. Най съм му комфортен аз. И постоянно ме играе и има едно-единствено обидно нещо. За да ми се направи портрет – аз, който съм бил извънредно добър пушач, от осем години не пуша, само че пурата ми е в ръцете. Играе ме с чаша уиски в ръката. От толкоз години отново не пия, макар че пийвах водка. И това е най-обидното. Да ме играе с уиски – върхът на обидата. И водката е пиво. Така ръководителят на 48-ото Народно заседание Вежди Рашидов се пошегува в обръщението си към депутатите, откакто бе определен за пръв измежду равни.

„ Това е в границите на шегата, само че облици се градят по този начин. Наясно съм, че от през днешния ден нататък стартират да се градят облици. Facebook работи, само че колкото и да работи, пазете себе си, работете и Вие. Колкото да не Ви харесват, харесвайте себе си “, сподели още той.

След прочувствената си тирада от през вчерашния ден, Рашидов получил над 100 SMS-a и доста позвънявания.



„ 60% ме укориха, че съм отказал, тъй като желаят да има страна и парламент. Снощи ми звъни Христо Стоичков от Маями – популярен българин и мой другар. Плачеше по-късно изявление и последната му дума беше: „ Върни се, бе, хората те обичат “.

Накарайте с държанието си хората да Ви обичат. Патриотизъм е националната отговорност и нищо друго, всичко останало е на втори проект. И не се дръжте сред обособените партии все едно другите са прокажени. Не сатанизирайте една или друга група. Не обиждайте българските жители от турски генезис. Не се делете “, обърна се Вежди Рашидов към депутатите.



Аз персонално на тези години, откакто съм бил два пъти министър и шест мандата народен представител, надълбоко в душата ми се искаше да се отдам на внуците си, призна Вежди Рашидов след избора му за ръководител на 48-ото Народно заседание.

" Днес се получи нещо забавно - госпожа Нинова го направи първа, тъй като е национално виновен човек, тя постоянно е била такава - аз ѝ споделих бих приел, единствено в случай че има мнозинство. По-добре да почнете да работите, сътрудници, тъй като идва зима и хората ще бъдат унизени и гладни. Ваше обвързване е – бъдете покрай тях и чувайте болките им. Не е почтено три дни да се майтапим с народа и между тях, Народното събрание не е Сатиричен спектакъл. Да престанем да си ръкопляскаме и да се хванем за работа ", сподели още Рашидов.

Рашидов даде обещание да бъде консенсусен и да се вслушва в думите на депутатите от всички парламентарни групи.

Ще жертвам част от моите останали години в името на българския народ, сподели той.

„ Намалете перченето, не Ви оказва помощ, пречи Ви. Колеги, Вие сте мъже, и то огромни мъже. Намалете неналичието на разсъдък, а влагайте повече подобен. Пак сте огромни, отново сте мъдри и хората чакат Вашите решения “, сподели новият ръководител на Народното събрание.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР