Феновете на Левски излязоха с позиция. От Blue Domination използваха

...
Феновете на Левски излязоха с позиция. От Blue Domination използваха
Коментари Харесай

Сини фенове: Положението в Левски е ден за ден

Феновете на Левски излязоха с позиция. От Blue Domination използваха своята страница в обществената мрежа Facebook, с цел да разгласяват своето мнение за състоянито на " сините ".

Eто какво написаха:

Здравейте, левскари.

Този пост ще бъде по - специфичен и поради това се надяваме да му обърнете внимание.От 2 години насам ситуацията в нашия клуб е безусловно ден за ден.Това накара последователите на Левски да се обединят в името на акцията " Левски е безконечен " и дружно по всички вероятни канали да способстваме за финансовата непоклатимост на клуба ни и настрана да върнем всеобщо всички сини сърца на трибуните, там където им е мястото.Ако би трябвало да сме почтени в България от дълго време нямаме база за съпоставяне.Последните години макар, че са тежки и макар всички разтърсвания, загуби и проблеми, нямаше мач на Левски без да бъде посетен от хиляди..Буквално разликата с другите водещи тимове в България, с футболистите им за милиони, с последните им шампионски години и с участията им из Европа, не сподели никаква интензивност в техните последователи.
 Левски събра от почитателите съвсем 100 000 лв. за 5 дни
Левски събра от почитателите съвсем 100 000 лв. за 5 дни

Ето и доклад

Докато на Герена се стичаха хиляди, а гостуваше ли Левски някъде из България, то това се превръщаше в същински празник.За следващ път показахме, че не го вършим за никого другиго и поради нищо друго, с изключение на поради това, което сърцата ни усещат - безрезервна ЛЮБОВ! И поради тези след нас! За нашите деца! За да имаме какво да им ЗАВЕЩАЕМ един ден! Идва един извънредно значим ден за синята общественост, а точно 19 февруари.Денят, в който опрощение за това, че не сте съумели да дойдете, ще звучи повече от НЕСЕРИОЗНО и безхаберно.Съботен, безоблачен и почивен ден, билети във всевъзможен ценови диапазон, първи формален мач за годината в нашия храм, начален старт на акцията и още по - специфичен ден, обвързван с патрона ни. Ако подвига на Левски ни е научил на нещо, то в този момент е момента да го покажем.Сега е момента отговорността, постоянството и идеалите, които пазим години наред, да ни изкарат от домовете! Знаем на какво сте способни..Поклон пред делото пред паметника на Васил Левски и всеобщо шествие към Герена по-късно!ТИ СИ ЛЕВСКИ! БЪДИ ТАМ! СЪС СЕМЕЙСТВОТО, С ПРИЯТЕЛИТЕ, СЪС СИНЬОТО ШАЛЧЕ И С НАДЕЖДАТА, КОЯТО ТЕ ДЪРЖИ ЖИВ ДЕН СЛЕД ДЕН!
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР