Феновете на Хелбой очакваха с нетърпение новия филм с надеждата,

...
Феновете на Хелбой очакваха с нетърпение новия филм с надеждата,
Коментари Харесай

Мила Йовович срещу критиците

Феновете на " Хелбой " чакаха с неспокойствие новия филм с вярата, че ще възроди остарялата популярност. Е, новият " Хелбой " е по кината от петък, 12 април, и не можем да кажем, че се показа добре в бокс офиса.
 Hellboy с Дейвид Харбър с първи филмов откъс
Най-после филмов откъс на Hellboy

Как се оправя Дейвид Харбър с ролята на Хелбой

За първите три дни от премиерата си адското момче завоюва едвам 12 милиона $ . Казваме едвам, тъй като упованията бяха приходите да са сред 16 и 20 милиона $ . Слабият интерес значително се дължи и на отрицателните отзиви на критиците.

Публикация, споделена от Milla Jovovich (@millajovovich) на Апр 12, 2019 в 9:38 PDT

Мила Йовович , която влиза в ролята на Хела, безсмъртна магьосница, която желае да унищожи света, употребява обществените мрежи, с цел да " сипе с огромния черпак " върху критиците. Актрисата показа своя фотография преди лягане, в която няма нищо забавно, само че текстът под нея е завладяващ.

Публикация, споделена от Milla Jovovich (@millajovovich) на Апр 10, 2019 в 11:17 PDT

Мила Йовович написа, че е работила доста старателно върху кино лентата, с цел да достави на хората допустимо най-хубавото прекарване и е разочарована от сериозните оценки. Тя обаче осъзнава, че шоубизнесът е неправдив, връщайки лентата обратно към някои свои филми.

Публикация, споделена от Hellboy (@hellboymovie) на Апр 2, 2019 в 10:00 PDT

Актрисата напомня, че филмите с нейно присъединяване като " Петият детайл " (1997 г.), " Жана Д`арк " (1998 г.), " Зулендър " (2001 г.) и " Заразно зло " (2002 г.) са били разнищвани от рецензията. Въпреки това тези филми са се приели добре от хората и с времето са се трансформирали в класики.

Публикация, споделена от Joe lagano (@bigjoe0113) на Апр 14, 2019 в 5:57 PDT

Мила Йовович даже се зарича, че " Хелбой " няма да направи изключение, тъй като актьорският състав е необикновен, а екипът е положил доста усиля. Остава единствено да забележим дали пророкуването на Йовович ще се сбъдне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР