Фаталната Валерия от „Фермата“, която години наред е била тайно

...
Фаталната Валерия от „Фермата“, която години наред е била тайно
Коментари Харесай

Валерия от Фермата разкрива кое е мистериозното й бившо гадже

Фаталната Валерия от „ Фермата “, която години наред е била скрито гадже на значим в обществото човек, е решила да опише историята си в книга.

Драмата на красивата гимнастичка цъфна в народен ефир, откакто тайният ухажор й прати любовно обръщение по парапланерист над фермата. Действията му стопираха романа на хубавицата с футболиста Алек за малко, само че по-късно значимият човек не се престраши да разкрие самоличността си. Това се оказа и най-голямата драма на Валерия, която реши да постави завършек на връзката си с него поради следващия път, в който я държи в загадка от обществото.

За него се знае, че е на 36 години, с значима роля в обществото на Стара Загора, а пикантните клюки носят, че е политик. Вчера Валерия описа за бъдещия си план на влюбения Алек, само че не разясни на кого ще бъде отдадена книгата й. „ Като ми остане време си пиша, знаеш ли какъв брой доста съм написала?

Това ми е една от фантазиите да издам книга – любовна е “, издаде единствено гимнастичката, само че за следващ път не сподели името на вип гаджето. Футболистът, който има популярност на професионален сваляч също изяви предпочитание да се включи в книгата с няколко глави за свои любовни инциденти. TАГОВЕ: валерия фермата книга политик гадже.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР