Европейското подразделение на китайския производител на луксозни спортни електромобили ZEEKR

...
Европейското подразделение на китайския производител на луксозни спортни електромобили ZEEKR
Коментари Харесай

Първите представители на Zeekr 001 вече са в Европа

Европейското поделение на китайския производител на първокласни спортни електрически автомобили ZEEKR разгласи, че първите представители на модела 001, създадени особено за локалния пазар, към този момент са в Европа.

От ZEEKR дефинират модела си 001 като първокласен Shooting Brake автомобил, който разполага с параметрите, които да слагат нови измерения в сегмента му.

С впечатляващ екстериорен и интериорен дизайн, дава обещание опция за изминаването на до 620 километра (WLTP стандарт на замерване) без нужда от дозареждане на интегрираната батерия. В същото време, според от модификацията си, електрическият автомобил е в положение да предложи опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди, както и оптималната скорост на придвижване от 200 км/ч.

Само преди няколко седмици, ZEEKR анонсира рискова версия на 001, наречена 001 FR , главният акцент при която е върховата динамичност на пътя. Тази трансформация на модела дебютира със особено създаден състезателен пакет, включително и спомагателни карбонови аеродинамични детайли, мощ от 1265 конски сили и опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 2.07 секунди.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР