Коя е най-неразделната част от стимулирането на търсенето за вашия

...
Коя е най-неразделната част от стимулирането на търсенето за вашия
Коментари Харесай

Три често срещани погрешни схващания за маркетинга

Коя е най-неразделната част от стимулирането на търсенето за вашия бизнес, само че и първото, което отрязвате, когато времената са сложни? От коя част от нашия бизнес оказваме максимален напън за реализиране на резултати, само че се борим с разпределянето на запаси?

Кое е едно от най-големите ни разочарования, когато става въпрос за нашия бизнес, само че и област, която в никакъв случай не сме отделили време да разберем изцяло? Ако сте познали маркетинга като отговор на всички тези въпроси, сте изцяло прави.

Пиша това като сигнал за пробуждане към притежателите на бизнес на всички места, които считат, че маркетингът е този митичен еднорог, който е прекомерно сложен или лишава доста време за схващане. Или по-лошо, просто не им пука, тъй като са прекомерно заети да вършат всичко останало в бизнеса си. Времевите ограничавания са действителни, не ме разбирайте неправилно, само че какво е по-важно във вашия бизнес от това да се свържете с хората, които желаете да купувате от вас, написа Съни Дъблик в публикация за Entrepreneur. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР