Европейската комисия (ЕК) не очаква доставките на газ от Русия

...
Европейската комисия (ЕК) не очаква доставките на газ от Русия
Коментари Харесай

Еврокомисията призна, че не очаква възобновяване на доставките на газ по Северен поток

Европейската комисия (ЕК) не чака доставките на газ от Русия за Европа по " Северен поток " да бъдат обновени след привършване на плануваната работа по газопровода. Това заяви във вторник The Wall Street Journal, базирайки се на еврокомисаря по бюджета Йоханес Хан.

„ Ние работим с догатката, че работата му (на тръбопровода – бел.р.) няма да бъде обновена “, сподели Хан по време на посещаване в Сингапур.

От 11 юли доставките по " Северен поток ", главният маршрут за експорт на газ от Русия за Европа, бяха спрени за 10 дни заради планов годишен ремонт на газопровода. От средата на юни " Северен поток " се употребява единствено на 40% от оптималния си потенциал заради обстоятелството, че Siemens не върна в точния момент газопомпени елементи от Монреал след ремонт заради глобите на Канада против Руската федерация.

Въпреки че Канада реши на 9 юли, след многочислени претенции от страна на Германия, да върне ремонтираната турбина Siemens, моментът на нейната доставка не е избран. Европейската комисия съобщи, че връщането на турбината на " Северен поток " от Канада не нарушава глобите на Европейски Съюз против Русия, защото те не се отнасят за оборудването за пренос на газ.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР