Евегения Джаферович ще продължи днес в Игри на волята и

...
Евегения Джаферович ще продължи днес в Игри на волята и
Коментари Харесай

Разкриха победителя! Най-мразеният участник в Игри на волят...

Евегения Джаферович ще продължи през днешния ден в " Игри на волята " и даже най-после ще завоюва 100-те бона, безапелационни са фенове.
 
Те имат вяра на слуховете, че русокоската отпада от Филип, тъй че няма да е в идната борба. Още повече, че в нея още веднъж ще има пъзел, който Жени реди бързо и точно. Повечето обаче желаят тя най-накрая да напусне предаването, изтощени от нейните недоволства за болните пръсти, написа Hotnews.bg.
 
Вчера вечер най-хубавите седем воини в “Игри на волята: България ” се впуснаха във втора борба на финалистите на Арената на приключенското риалити. В този двубой най-ценните качества бяха спокойствието и салдото, които Алекса потвърди, че има. Той завоюва имунитет за съвета на финалистите, както и един спомагателен номинационен глас.

За повторно Ралица не съумя да се оправи с провокациите на самостоятелната борба на финалистите. Нейната ръка стартира да трепери, заради което тя изгуби баланс и първа изпусна своята кула. Загубата беше съдбоносна и автоматизирано я трансформира в първия номиниран играч, който ще се бори за оцеляването си в утрешната елиминационна борба.
 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР