Ето кой беше най-популярният коментар на Слави Трифонов тази седмица.

...
Ето кой беше най-популярният коментар на Слави Трифонов тази седмица.
Коментари Харесай

Най-четеният коментар на Слави: В здравеопазването цари абсолютен хаос, трябва да има възмездие

Ето кой беше най-популярният коментар на Слави Трифонов тази седмица.
 
" В опазването на здравето царува безспорен безпорядък! Хаос, който касае всички нас – жителите на България. Поводът за този безпорядък е рецесията с ковид, а повода е тоталната несръчност на държавното управление отпред с министър-председателя, парламентарната му група и здравния му министър ", написа телевизионният водещ и водач на ИТН.
" В този безпорядък потъват извънредно доста хора всеки ден. И хора, които се опасяват от ковид и хора, които не се опасяват, защото в последна сметка сме общество, живеем дружно и сме подчинени на едни и същи закони и правила.
Хаосът е цялостен. Бойко си кара джипа, министърът на опазването на здравето приказва погрешни неща, парламентарната група на ГЕРБ и Оперативна програма одобряват закони и правила, в които няма никаква логичност и не са в положение да защитят, предпазят и подкрепят популацията на България.
В страната царува боязън и безизходност, които се ускоряват с всеки минал ден. Така наречените “мерки ” се взимат “следварително ”, а не за да предпазят или да повлияят за в бъдеще.
Знам, че звучи апокалиптично, не знам по какъв начин се чувствате - единствено мога да допускам - само че съм брутално разгневен от това, което виждам. Добре – и ще има ваксина, и коронавирусът ще отмине. По един или различен метод сами ще се оправим с тази рецесия. Казвам сами, тъй като и в този момент българите се оправят сами, макар некадърността и нелепостта на ръководещите.
И след това? Кой ще бъде виновен за целия този безпорядък и всичко това, което се случва сега? Кой ще понесе отговорността и ще понесе наказване с цялата мощ и суровост на закона и морала? Кой?
Каквото и колкото зависи от мен, с цел да има отмъщение, ще направя всичко, но всичко това да се случи. "
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР