Ето какво получихме на читателската ни поща от Милена Иванова:Разбира

...
Ето какво получихме на читателската ни поща от Милена Иванова:Разбира
Коментари Харесай

Глория и Нелина – баджаначки на стари години?

Ето какво получихме на читателската ни поща от Милена Иванова:
" Разбира се, че става въпрос за един и същи мъж и то тук и в този момент, а точно – Ангел Манолов, фиктивният притежател на хотел „ Олимп “ във Велинград. За същинският – ще има обособена публикация с извънредно пикантна информация.
Естествен развой при фолк певиците е размяната на общи мъже. Дали едновременно или в разнообразни интервали, заради еднотипния контингент от почитатели, фолкаджийките имат едни и същи тъпкачи. 
Връзката на Глория с Манолов е в интервала 2019 – 2021 година, когато тя в последна сметка заменя застаряващият и миличък хотелиер с млад, широкоплещест и строен мъж в дейна възраст. От случката си с по-възрастния от нея мъж, Глория има спонсорирани няколко клипа (единият е в самия хотел Олимп, а другият на Almyra Beach, Greece), една къщурка във Велинград – покрай дома на хотелиера и една вила в Неа Перамос, която самата Глория презентира в обществените мрежи през 2020 г. 
Гло и Нелката разделят общ апартамент в Гърция, само че не едновременно ….. Глория се любува да плажовете на Амолофи с Ангел Манолов най-много през пандемията 2020 година – 2021 година Тясно стана дребното селце до Кавала за двете чалгарки и по тази причина Глория разгласи, че се насочва към Халкиди. А през това време Нелката бръмчи из селото през 2023 година

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР