Есента носи със себе си различни нюанси за ново начало,

...
Есента носи със себе си различни нюанси за ново начало,
Коментари Харесай

Есента – време за промяна в нюансите

Есента носи със себе си разнообразни нюанси за ново начало, което да ни даде топлота, уют и най-много самочувствието да сме себе си, със своите желания, фантазии и цели.

С отминаването на лятото и захлаждането на времето се оказва, че е пристигнало време и за промяна освен на навиците, само че и на облеклата, цвета на косата, а за какво не и на козметиката, която ще придаде нужната доза есенен колорит на вашата кожа.

Подбрахме козметични артикули, които освен че са настоящи за този сезон, само че и са подобаващи за всеки усет и бюджет, тъй че всяка edna от нас да избере най-хубавото за себе си и да се усеща красива, елегантна и в звук с модата.

Е, дами, време е за пазар, а какво по-хубаво от това? Ето и нашите оферти, с които да наблегнете хубостта си.

 Parfimo

Закупуването на подобаваща и качествена серпантина по никакъв начин не е елементарно, само че е значимо, с цел да бъдат очите ви хубаво подчертани и да излъчват есенна топлота. , идва в златиста опаковка и има заоблена практична четка. След нанасяне устоя през целия ден върху миглите, без да се рони или да става на бучки даже и при дейни спортни занимания.

 Parfimo

Цветовете могат да се комбинират добре, според от това какъв брой екстравагантни желаете да бъдете. се нанасят елементарно и и съхнат доста бързо, а покривността е дълготрайна. Ако най-после добавите и прозрачен топ лак, може да се наслаждавате на хубав маникюр повече от седмица.

 Parfimo

Това е свободна пудра в насипно положение, която ще надмине упованията ви. Благодарение на консистенцията, можете елементарно да матирате блестящите сектори благодарение на четка или гъба. Пудрата има доста добра покривност и дългогодишен резултат през целия ден. Лесно и бързо можете да прикриете нежеланите отражения по лицето си и да продължите с ежедневните си занимания без непотребна загуба на време.

Независимо дали имате потребност от грим или релакс във ваната, козметичната марка Gabriella Salvete има готово решение за това. От над 30 години на пазара, марката, чиято козметика се създава в италианската столица на модата – Милано, предлага декоративна козметика и грим аксесоари, с които можете да постигнете професионални резултати вкъщи и то на много по-ниска цена.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР