Емоционалният Арнолд Шварценегер разсъждава върху тежката си раздяла с бившата

...
Емоционалният Арнолд Шварценегер разсъждава върху тежката си раздяла с бившата
Коментари Харесай

„Ще живея с това до края на живота си“: Арнолд Шварценегер за раздялата с Мария Шрайвър

Емоционалният Арнолд Шварценегер разсъждава върху тежката си разлъка с някогашната си брачна половинка Мария Шрайвър и причиняването на „ болежка “ на фамилията му в първи филмов откъс за новия си документален филм за Netflix, „ Арнолд “.

Възходът на 75-годишния артист към славата от скромното му начало в провинциална Австрия до холивудския екшън ще бъде разказан в поредицата от три елементи, която ще бъде пусната на 7 юни - със звездата от „ Терминатора “, разсъждаваща върху бурните моменти в персоналния му живот.



25-годишният брак на Шварценегер с 67-годишната Шрайвър се разпадна през 2011 година, когато стана ясно, че той има наследник - Джоузеф Баена - от домашната им помощница, Милдред Баена.

Изглежда, с цел да намекне за абсурда с изневярата, Шварценегер споделя: „ Хората ще помнят моите триумфи, само че ще помнят и тези провали. Беше доста мъчно за брака ми, за връзката ми с децата ми. Причиних задоволително болежка на фамилията си. Ще би трябвало да пребивавам с това до края на живота си. “

Сериалът също по този начин включва непоказвани до момента фрагменти на звездата до момента в който тренира и фрагменти зад кулисите на " пътуването " му в политиката - той в последна сметка става губернатор на Калифорния.

This three part documentary series chronicles Arnold Schwarzenegger’s journey from rural Austria to one of Hollywood's most popular movie stars, ever!

Arnold premieres June 7
— Netflix (@netflix)
Арнолд споделя за стремежите си да завладее Холивуд: „ Видях се на тази сцена. Хиляди хора крещят, Арнолд, Арнолд, Арнолд! И когато пресъздавате нещо в действителност ясно, вярвате, че можете 100% да стигнете до там. Имаше доста неща, които трябваше да науча, трудности, които трябваше да преодолея. “

Приятели на звездата са снимани да споделят: „ Той нямаше хора, нямаше действителен проект, той взриви политическата система. “

Шрайвър и Шварценегер се ожениха през 1986 година, близо девет години след първата им среща. Те се разделиха през 2011 година и завършиха развода си през 2021 година

Emotional Arnold Schwarzenegger reflects on 'causing pain' to his family in Netflix trailer
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Джоузеф Баена е роден на 2 октомври 1997 година, единствено няколко дни откакто Шрайвър роди четвъртото дете на двойката, Кристофър.

Двойката не е имала предбрачен контракт, само че по това време „ в никакъв случай не е имало същинско настойничество “ и „ и двамата бързо се споразумели за взаимно настойничество “.

Те имат към 400 милиона $ по време на раздялата си.

През февруари Шрайвър разказа в детайли битките си със славата на някогашния си брачен партньор и по какъв начин въздействието на развода ѝ я предиздвикало да се обърне към преподобна майка в манастир. След раздялата им Мария се обърнала към монахиня, тъй като не съумяла да се пребори с разпадането на връзката си.

Arnold Schwarzenegger and Maria Shriver finalize their 10-year divorce
— New York Post (@nypost)
В епизод на подкаста Making Space with Hoda Kotb, Мария разкри, че е потърсила съвет в манастир, с цел да откри мир и да си даде „ позволение “ да бъде уязвима. Заради известността на някогашния си брачен партньор Мария изясни, че постоянно се чувствала по този начин, като че ли живее в сянка.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР