Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува, че му се

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се пошегува, че му се
Коментари Харесай

Президентът на САЩ се пошегува, че Тръмп е трябвало да инжектира белина на себе си

П резидентът на Съединени американски щати Джо Байдън се пошегува, че му се желае някогашният президент Доналд Тръмп да беше последвал личния си апел и да си беше инжектирал малко белина като средство за битка с Коронавирус , съобщи Ройтерс.

По този метод Байдън напомни едно от най-шокиращите изявления на експрезидента.

На събитие за набиране на средства за акцията за преизбирането си Байдън съобщи, че президентското ръководство на съперника му републиканец е било безредно и че гласоподавателите би трябвало да имат това поради.

Социологическите проучвани сочат, че резултатите на Байдън и Тръмп са близки преди президентските избори през ноември, отбелязва Ройтерс.

" Спомняте ли си по какъв начин той сподели, че най-хубавото нещо, което може да се направи, е просто да си инжектирате малко белина в ръката? Точно това сподели. И го мислеше. Иска ми се той самият да беше пробвал малко ", сподели Байдън.

Read " 'Wished he'd done a little bit himself': Biden jokes Trump should have injected himself with bleach' on SmartNews:
— JT Ippolito (@Comedy4SalesPro)
През първите месеци на пандемията през 2020 година Тръмп съобщи, че инжекция с дезинфектант като белина или изопропилов алкохол, сложена в човешкото тяло, може да помогне за отбрана от вируса.

Байдън се пошегува и с това, което дефинира като " любовни писма " до Тръмп от севернокорейския водач Ким Чен-ун.

Тръмп се е срещал с Ким и е разменял с него редица писма, копия от които съхраняваше в директория в Овалния кабинет.

Засега няма коментар от предизборния щаб на Тръмп.

Байдън и преди е осмивал коментара на Тръмп за белината. Миналия месец той се пошегува, че Тръмп си е направил инжекция и " всичко е отишло в косата му ".

* Вижте и това видео от архива ни: 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР