Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма

...
Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма
Коментари Харесай

Емануела пак оплю бившия си

Емануела втрещи ефира на Нова тв с признанието, че няма да се омъжва. Скандалната певица за следващ път се оплете в неистини за любовните си афери.

Певицата разкри пред Гала, че синът й от Димитър Динев се е отчуждил от същинския си татко и търси Мартин непрекъснато. Те се схващат прелестно и тя счита, че това се дължи на това, че непрекъснато са дружно.

Певицата повдигна завесата и за връзките си към бащата на дребния Дими. Тя не мисли, че в миналото ще има мъртвило. Тя даже се пошегува, че знае пикантерия към новата му другарка. Била "майсторка в спорта ".

"Хора с моя темперамент не могат да виреят в това семейство. Бях му изпратила всички проучвания на Мити, тъй като той има нетърпимост към мляко и яйца. Детето се прибра с проблеми с корема, само че Димитър пристигна и се погрижи за него. Преди време фамилията му пускаше клюки, че не се грижа добре за него, само че при тях важи поговорката "Г*за си с рози окичи, на***ното да не проличава ". Какво като си генетичен татко? Някой би трябвало да отгледа това дете, а не да унижава майка му ", разкри още Емануела.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР