Бижу Филипс изглеждаше необвързан и готов да се смеси с

...
Бижу Филипс изглеждаше необвързан и готов да се смеси с
Коментари Харесай

Бижу Филипс, 44, изглежда необвързан и готов да се смеси в розово на Race To Erase MS Gala... тъй като бившият Дани Мастърсън излежава присъда в затвора

Бижу Филипс изглеждаше самостоятелен и подготвен да се смеси с 31-ва годишна конкуренция за заличаване на MS Gala в Ел Ей в петък във Феърмонт в Сенчъри Сити, Калифорния

Звездата, чийто брачен партньор Дани Мастерсън излежава присъда в пандиза, изглеждаше най-добре в бледорозова рокля, която обгръщаше стройната й фигура, до момента в който тя носеше флорален акцент на гърдите си Шоу от 70-те, Майло Фостър в „ Мъже на работа “ и Джеймсън „ Петел “ Бенет в „ Ранчото “.

През май 2023 година Мастърсън беше наказан за обезчестяване на две дами през 2003 година Трето обвиняване за обезчестяване докара до обвиняване в съда.

Гала, „ е едно от най-важните събития за набиране на средства, подкрепящи новаторски проучвания и лечебни подходи за премахване на Министерски съвет посредством програмата на фондацията „ Център без стени “, съгласно формален уебсайт.

Помага, „ набира средства и информираност за множествената с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР