Ема Радукану сподели, че отново е започнала да се наслаждава

...
Ема Радукану сподели, че отново е започнала да се наслаждава
Коментари Харесай

Радукану: Отново се наслаждавам на тениса


Ема Радукану показа, че още веднъж е почнала да се любува на тениса и счита, че това си проличава от представянето ѝ на корта. Британката доближи до трети кръг в Индиън Уелс, откакто Това е и първият шампионат от септември насам, в който шампионката от US Open 2021 записа следващи победи.

„ Напоследък още веднъж започнах да излизам с въодушевление и самочувствие на корта. Тази победа несъмнено е доста значима за мен. Мисля, че се показах на високо равнище и подходих с вярната настройка. Знаех, че иска ми се наложи да пострадвам и да с боря, само че бях подготвена за това “ – сподели Радукану след мача.

По време на дуела международната №77 изпитваше болки в китката и изиска здравна помощ след края на първия сет, само че все пак се показа чудесно против полуфиналистката от Australian Open. Британката, която през седмицата разкри, че е, е безапелационна, че е доста удовлетворена от метода, по който работи и че резултатите ѝ занапред ще се усъвършенстват.

„ Чувствам се доста удобно по метода, по който работя сега. Мисля, че съм на прав път и се узнавам да притежавам страстите си все по-добре. Избягвам както еуфорията, по този начин и самобичуването. Във все по-голяма степен намирам здравословен баланс във връзка с душeвността си. Контузиите са неприятни, несъмнено, само че това е нещо, което не зависи от мен. Най-важното сега е, че още веднъж се любувам на тениса “ – приключи първата ракета на Англия.

Следващата съперничка на Радукану ще бъде Беатрис Хадад Мая, която в профил Катерина Синякова (5-7, 7-6, 6-3).
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР