Ема Радукану няма да вземе участие в WTA 250 турнира

...
Ема Радукану няма да вземе участие в WTA 250 турнира
Коментари Харесай

Нова контузия извади Радукану от турнира в Клуж


Ема Радукану няма да вземе присъединяване в WTA 250 шампионата в Клуж-Напока, който ще се организира идната седмица (10-16 октомври). Причината за решението на британката е травма в китката. Новината бе обявена от уредниците на конкуренцията.

„ За страдание, Ема Радукану бе принудена да се отдръпна от Transylvania Open поради травма в китката. Пожелаваме ѝ бързо възобновяване и нямам самообладание да я забележим още веднъж скоро “ – гласи известието на страницата на шампионата в обществените мрежи.

Тази седмица Радукану записа нов разочароващ резултат, откакто загуби от Дария Касаткина в първи кръг на WTA 500 конкуренцията в Острава. Преди това, в Сеул, британката доближи до първия си полуфинал за сезона, само че бе принудена да се отдръпна поради болки в левия крайник.

Сезонът не е изключително сполучлив за Радукану, като главната причина за това е, че миналогодишната шампионка на US Open бива непрекъснато преследвана от разнообразни контузии. В Нотингам тя се отдръпна поради лека травма в коремната област, а в Рим – поради болки в гърба. На шампионата в Гуадалахара през февруари британката завърши прибързано присъединяване си поради травма в бедрото.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР