ДЕТРОЙТ (AP) — Синдикатът на обединените автомобилни работници е изправен

...
ДЕТРОЙТ (AP) — Синдикатът на обединените автомобилни работници е изправен
Коментари Харесай

Стремежът на UAW да обедини фабрики в Юг е изправен пред последното изпитание при гласуване в 2 завода на Mercedes в Алабама

ДЕТРОЙТ (AP) — Синдикатът на обединените автомобилни служащи е изправен пред последното тестване на своя упорит проект за сливане на автомобилни фабрики в исторически необединения На юг, когато гласуването завършва в петък в два завода на Mercedes-Benz покрай Тускалуза, Алабама.

Гласуването в двата завода на Mercedes – единият цех за сглобяване, а другият – оборудване за произвеждане на акумулатори – идва месец откакто UAW реализира изключителна победа в завода за сглобяване на Volkswagen в Чатануга, Тенеси. На тези избори служащите на VW гласоподаваха с огромно болшинство да се причислят към UAW, привлечени от вероятността за доста по-високи заплати и други придобивки.

UAW имаше дребен триумф преди да наеме личен състав в несиндикални автомобилни фабрики в Юга, където служащите са били доста по-малко привлечени от проведения труд, в сравнение с в обичайните синдикални замъци на Мичиган и други индустриални щати от Средния Запад.

Победа в заводите н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР