Най-близките му приятели, поне екранните му партньори Джеймс Мей и

...
Най-близките му приятели, поне екранните му партньори Джеймс Мей и
Коментари Харесай

Джеръми Кларксън е най-секси мъжът във Великобритания

Най-близките му другари, най-малко екранните му сътрудници Джеймс Мей и Ричард Хамънд постоянно са го наричали „ орангутанът ”. Но това очевидно не е попречило на участниците в анкетата за установяване на най-сексапилният мъж на Англия и Ирландия, които за втора поредна година дават желанията си за 64-годишния водещ на Clarksons Farm.

Същият изпреварва звезди като Килиан Мърфи (известен с ролята си в „ Опенхаймер ”, а за почитателите на сериалите – от Peaky Blinders), Том Холанд („ Спайдърмен ”) и даже Принц Уилям.

Телевизионният водещ записва впечатляващ резултат от 9 от 10 точки в годишната ранглиста на IllicitEncounters, както сами се дефинират: „ най-хубавият онлайн уебсайт за срещи за женени хора ”.

Последното ново попълнение в Топ 10 класацията на уеб страницата е 27-годишният Том Холанд, който е спретнат втори след Джеза. Актьорът е гадже със Зандая. Третата позиция е за Принц Уилям, който се изкачва в класацията, откакто предходната година бе в дъното й.

Анкетата се организира сред 2000 членове на уеб страницата от нежния пол. Дамите са били помолени да дефинират най-сексапилния мъж в Обединеното кралство, от лист с 50 индивида от най-известните, културно значими имена за миналата година. Всяко име е оценено по 10-балната система (10 е най-високо) въз основа на тяхната „ половост “.

Още любопитни вести четете на
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР