Електрически тротинетки под наем в Мадрид, водни таксита в Хърватия

...
Електрически тротинетки под наем в Мадрид, водни таксита в Хърватия
Коментари Харесай

С "Юбер" покрай Големия бариерен риф

Електрически тротинетки чартърен в Мадрид, водни таксита в Хърватия и освен. От тази седмица компанията за споделени пътувания " Юбер " предлага и... подводници.

Съвместният план е с австралийския щат Куинсланд, където туристите се стичат за наблюдаване на Големия бариерен риф.

Между 27 май и 18 юни искащите могат да изживеят невероятното подводно странствуване благодарение на приложението Uber app, написа media.queensland.com. Любителите на природата ще могат да се насладят на естественото разнообразие на най-голямата екосистема в света без да употребяват водолазен костюм и лиценз за дееспособност за гмуркане.

В края на 2018 година изследване на локалните управляващи измежду потребителите е открило, че разходка край Големия бариерен риф с подводница е най-желаното пътешестване, за което те си мечтаят. Така поражда планът scUber.

Удоволствието, местата за което са лимитирани, излиза 3000 австралийски $ или към 1800 евро за двама. То включва пътешестване с хеликоптер до и от остров Херън, който е отправната точка за подводното корабоплаване, и едночасов престой под водата. За най-ентусиазираните, които съумеят в до 25 думи да обяснят допустимо най-красноречиво за какво желаят да видят Големия бариерен риф, се планува пътуването да е гратис. За страдание, състезанието е разгласен единствено за жители на Съединени американски щати, Канада, Англия, Франция, Нова Зеландия и Австралия.

Печалбата от начинанието ще бъде ориентирана към запазване на околната среда в региона на Рифа. Вижте видеото за Големия бариерен риф, снимано от администрацията на едноименния народен парк.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР