Египетската фармацевтична компания Ваксера (Vacsera) и китайската Синовак биотех (Sinovac

...
Египетската фармацевтична компания Ваксера (Vacsera) и китайската Синовак биотех (Sinovac
Коментари Харесай

Египетската компания Ваксера сключи ново споразумение с китайската Синовак биотех

Египетската фармацевтична компания " Ваксера " (Vacsera) и китайската " Синовак биотех " (Sinovac Biotech) подписаха ново съглашение на гала в посолството на Египет в Пекин, заяви в. " Ал Ахрам ". Договорът планува основаването на изцяло автоматизиран комплекс за предпазване на ваксини и сурови материали в предприятието на " Ваксера " в град Шести октомври наоколо до столицата Кайро.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 529
В комплекса, който се чака да е подготвен до шест месеца, ще има опция за депозиране на 150 милиона дози. Той ще бъде оборудван с електронни системи за наблюдаване и поддържане на нужната температура. Обсъдена е и опцията за създаване на високотехнологична лаборатория за вирусологични проучвания.

През април 2021 година държавната компания " Ваксера " подписа две съглашения със " Синовак биотех " за произвеждане на ваксина против КОВИД-19 под името " Синовак/Ваксера ", предопределена както за египетската имунизационна акция, по този начин и за експорт в други африкански страни. Масовото произвеждане на имунизацията стартира през август 2021 година.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 529  Бразилия и Мексико записаха нови върхове на случаите на COVID-19 Бразилия и Мексико записаха нови върхове на случаите на COVID-19  10 160 са новите случаи на ковид, 93 са умряли 10 160 са новите случаи на ковид, 93 са умряли  Пловдивска болница пуска проби, които разграничават Омикрон и Делта разновидността Пловдивска болница пуска проби, които разграничават Омикрон и Делта варианта
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР