Ефект от Ивермектин срещу COVID-19 има само ако се дава

...
Ефект от Ивермектин срещу COVID-19 има само ако се дава
Коментари Харесай

Лекарствата срещу КОВИД - от Ивермектин до най-новите: говори проф. Георги Попов

Ефект от " Ивермектин " против COVID-19 има единствено в случай че се дава в първите 2 дни от развиването на заболяването. Това твърди проф. Георги Попов, специалист по инфекциозни заболявания в УМБАЛ и ДКЦ " Софиямед ". Той беше шеф на Катедра " Инфекциозни заболявания " на ВМА.

Проф. Попов посочи пред БНР, че в България е правено широкообхватно многоцентрово изследване и на негова база приказва за " Ивермектин ". Публично досега е известно, че такова изследване направи " Хювефарма " на Кирил Домусчиев – какви бяха последните известни данни от компанията на Домусчиев за резултата на " Ивермектин ", ПРИПОМНЕТЕ СИ ТУК!
СЗО предложи две нови медикаменти за лекуване на COVID-19
Експертната група на Световната здравна организация (СЗО) предложи потреблението на две нови медикаменти за лекуване на пациенти с COVID-1...
Прочети повече
За лекуването на ковид проф. Попов сподели и друго – с огромни изследвания е отхвърлено, че работят медикаменти като хидроксихлорохин, като ремантадин, както и някои антиретровирусни препарати. Специално за коронавирус медикаментите на Pfizer и Mersk (Молнупиравир) проф. Попов категорично показва, че в страни, в които към този момент се ползват, има избран песимизъм за действието им. Още: " Наш академик от Станфорд с причини за какво новото хапче на Pfizer против КОВИД няма да е панацея "

Изрично проф. Попов акцентира – при лекуването на COVID-19 би трябвало да има самостоятелен метод за всеки пациент. Това е най-хубавият метод да не се стига до тежки положения, по думите му.

Антигенните проби сега за Омикрон дават много неправилна информация, предизвести лекарят, само че съобщи, че към този момент множеството пациенти с Омикрон се лекуват вкъщи. И сподели, че за разлика от този вид, при Делта лекуването с моноклонални антитела е давало доста добър резултат. Причината – те блокират размножаването на вируса и след това е по-лесно. Много лекари в България обаче не знаят по какъв начин да ползват моноклоналните препарати, съгласно проф. Попов.

" Моето виждане е, че хората ще се разболяват по няколко пъти, само че колкото повече ги " раздрусва ", даже и оздравели, толкоз по-зле е за организма, заради резултатите на продължителния Ковид синдром ", предизвести инфекционистът.
Русия записва лично лекарство за ковид - „ МИР 19 “
Министерството на здравеопазването на Русия записва съветското лекарство за лекуване на ковид „ МИР 19 “, заяви пресслу...
Прочети повече
Интересен факт е, че каненият на всички места математик Лъчезар Томов се усъмни пред Националното радио по какъв начин по този начин лечебните заведения не се пълнят - за него това е невероятно и имало пациенти, които се нуждаят от интензивни кревати, само че не стигат до тях.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР