Едва ли има жена, която да не обича секса. Повече

...
Едва ли има жена, която да не обича секса. Повече
Коментари Харесай

Вижте 9 малки трикчета, които ще ви дарят с изгарящ оргазъм

Едва ли има жена, която да не обича секса. Повече от секса обичаме единствено оргазмите. А когато половият акт не приключи с по този начин мечтаните фойерверки, изпитваме отчаяние. Днес ще ви споделим няколко трика, с помощта на които всякога сексът с колегата ви ще приключва с горящ и разтърсващ оргазъм.

Качествена въведения
Нека стартираме с класическите препоръки, за които всички приказват. В никакъв случай не прескачайте въведения. Доказано е научно, че положителната въведения прави оргазма по-ярък, тъй че в никакъв случай не забравяйте за нея!

Физическа интензивност
За това би трябвало да се погрижите авансово. Физическата интензивност покачва равнището на тестостерона, който работи за либидото ви, усъвършенства кръвообращението, в това число и в интимните зони.

Отложен оргазъм
За да получите още по-мощен оргазъм, е добре да го отложите малко. Когато се намирате на финалната права, помислете си за нещо, което въобще не е секси, с цел да позабавите нещата. Тук най-важното е да не се престаравате, тъй като може да се получи противоположен резултат и да останете без оргазъм.

Гореща вана
Преди да започнете да вършиме секс, си вземете една гореща вана. Ако не разполагате с толкоз време, просто можете да сложите една гореща забрадка сред краката си. Топлината ще усили чувствителността ви и ще ви подари с горящ оргазъм.

Правилно дишане
Дишайте постепенно и надълбоко. На това са учредени и тантричните практики, които дават обещание „ разкрепостяване и освобождение на половата сила “. В това несъмнено има нещо рационално.

Мляко с шафран
Топло мляко с щипка шафран е доста добър афродизиак. Стига да не ви се гади от сходна напитка!

Вибратор
Изследване е потвърдило, че дамите, които употребяват вибратори, по време на секс доближават до оргазъм по-често и бързо. Така че, в случай че към момента нямате вибратор, е добре незабавно да се сдобиете с подобен!

Последните дни от цикъла
В последните два дни от менструалния цикъл равнището на тестостерона мощно се покачва, което значи, че чувствителността и либидото също се покачват. Един съвет – възползвайте се от това и не пропускайте тези дни!

Малко анатомия
Не се опасявайте и не изпитвайте терзания от своето тяло. Заедно с колегата си проучете по какъв начин е организиран клиторът и приложете наученото още идващия път, когато вършиме секс.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР