Една от най-красивите, поддържани и сякаш неостаряващи звезди – Дженифър

...
Една от най-красивите, поддържани и сякаш неостаряващи звезди – Дженифър
Коментари Харесай

Джей Ло пуска своя козметична линия

Една от най-красивите, поддържани и като че ли неостаряващи звезди – Дженифър Лопес – разгласи, че напълно скоро ще стартира своя козметична линия с фокус грижа за кожата. Певицата добави, че дълго време не е споделяла нищо, защото е работила интензивно, защото желае да сътвори артикули, които в действителност работят.

По време на премиерата на новия й филм Втори дубъл, където Джей Ло се появи в ослепителна и искряща розова рокля, 39-годишната актриса показа, че не желае да слага името си върху нещо, което не работи: “Искам да е нещо, което да обхване всичко, което съм научила през годините и да разкрие всичките ми секрети за хубост “.

В умозаключение, Джей Ло добави, че нито един от продуктите й няма да съдържа игли, което значи, че марката й най-вероятно ще е на основата на доста естествени и натурални артикули. Все още дивата не е оповестила по кое време ще стартира марката си, само че ние сигурно нямаме самообладание това да се случи и да излъчим най-хубавите бюти артикули.

Нека напомним, че при започване на тази година Дженифър Лопес в колаборация с Inglot пуснаха на пазара сбирка от хайлайтъри, бронзъри, сенки за очи и червила. Освен това, певицата има и сбирка от свои парфюми, последният от които носи името Glow.

missbloom
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР