Единственият наследник на дясната ръка на Слави Трифонов – Сибил,

...
Единственият наследник на дясната ръка на Слави Трифонов – Сибил,
Коментари Харесай

Всички обсъждат дясната ръка на Слави Трифонов, но знаете ли как живее синът му в Лондон?

 Единственият правоприемник на дясната ръка на Слави Трифонов – Сибил, е учил в три от най-реномираните университети в света, чиито семестриални такси летят в Космоса.

Сибил е плод на любовта на Тошко и брачната половинка му Деляна, която се занимава с издателска активност. Женени са от 1995 година, а синът им към този момент e на 24 години. Той е ученик на Италианския колеж в София, където учат огромна част от наследниците на родния хайлайф.

После Сибил отпътува да следва Международни връзки и японски в университета SAOS, намиращ се в столицата на Англия – Лондон. Справка с таксите на ВУЗ-а, оповестена в формалния им интернет уебсайт, демонстрира, че годишно се заплащат по 28 810 паунда, което е малко над 65 хиляди лв.. За 4 години, колкото е траяло образованието на Сибил там, таксите възлизат на внушителните 261 хиляди лв.. В тази сума обаче не влизат разноските от персонален темперамент – сметки, квартири, джобни, храна, развлечения, които по никакъв начин не са евтини, като се има поради стандартът на живот в Лондон и че той е измежду най-скъпите градове за престояване в света.

Докато следва за бакалавър там, синът на Тошко Йорданов изкарва и 1 година в университета " Киото “ в Япония, с цел да усъвършенства интелигентен  Фейсбук ията си в езика. Осем хиляди лв. годишно е таксата за образование там.

През лятото на 2020 година Сибил публично приключва SOAS, само че остава да живее в Лондон и кандидатства за магистърско място в Лондонското учебно заведение по стопанска система и политически науки. Приет е още веднъж в компетентност " Международни връзки “, а образованието трае една година. Таксата още веднъж е галактическа – 25 224 паунда, или 54 хиляди лв. за 12 месеца.

Както " Ретро “ наскоро разкри, синът на сценариста обича скъпите играчки, въпреки татко му да го раздава човек от народа. Сибил е собственик на автомобил уникат – Nissan 350z Nismo.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР