Един от пътниците на , е открит жив по информация

...
Един от пътниците на , е открит жив по информация
Коментари Харесай

Откриха жив пътник от ферибота, който се запали в Йонийско море

Един от пасажерите на, е открит жив по информация на локалните управляващи, заяви BBC.

21-годишeн беларуски водач на камион употребявал стълба, с цел да слезе от ферибота на влекач. Първите му думи били: " Кажи ми, че съм жив ".

Часове по-късно пожарникарите разкрили първото тяло на един от пасажерите, които бяха в неопределеност, в изгорен камион на борда на кораба.

Все още са в неопределеност 10 души, като се допуска , че са водачи на камиони.

Спасеният мъж, който по първични данни в положително здравословно положение, споделил на спасителите, че чул гласове и на други под палубата .
 Интубираният след пожара на ферибота българин е в устойчиво, само че тежко положение
Интубираният след пожара на ферибота българин е в устойчиво, само че тежко положение

Очаква се през днешния ден да стартира претършуване на борда на кораба

Корабът Euroferry Olympia, плаващ под италиански байрак, се възпламени в петък на път от гръцкия град Игуменица към италианското пристанище Бриндизи. Повече от 270 души бяха избавени от кораба и откарани на остров Корфу. Причината за пожара към момента се проверява, а капитанът и двама инженери са арестувани за малко, с цел да дадат показания, след което са освободени.

Малки огнища не престават да горят навътре в кораба , който беше изтеглен в предпазена зона на север от Корфу, оповестява гръцкият новинарски уебсайт Kathimerini, представен от BBC. Това пречи на спасителите да претърсят някои елементи от кораба, които са извънредно нагорещени.

Според гръцките управляващи се допуска, че всички пасажери, които още са в неопределеност, са водачи на камиони от България, Гърция и Турция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР