Един от най-успешните ни български модели Анна Шехтова преследва Юлиан

...
Един от най-успешните ни български модели Анна Шехтова преследва Юлиан
Коментари Харесай

Анна Шехтова лудна по Вергов

Един от най-успешните ни български модели Анна Шехтова преследва Юлиан Вергов, с цел да направи галерия с него, научи HotArena.

" Имам специфичното позволение на продуцента Евтим Милошев да фотографирам най-красивите български артисти и по-късно ще направя галерия с лицата им ", показа Анна. Красавицата много дълго време прекара на снимачната площадка на сериала " Откраднат живот " и с изключение на Вергов на лентата й оживяха лицата на Владо Пенев, Димо Алексиев, Наум Шопов-младши, Велислав Павлов, Моню Монев, Емил Марков и други Любопитното е, че преди да срещне брачната половинка си Христина, продуцентът на сериала Евтим Милошев дълги години бе гадже със сестрата на Анна - Боряна.

Днес двете близначки живеят със фамилиите си в Дубай и от дълго време са отвън светлините на прожекторите. Само преди месец Анна се върна у нас единствено с цел да открие своята първа галерия " Карнавал " в София. " Страстта ми по фотографията потегли, откакто се срещнах с един от най-хубавите експерти в Украйна - Вадик Зубров. На неговите уъркшопове се усъвършенствах и от занимание, фотографията се трансформира в моя специалност ", показа ни тогава Анна.

" Освен фотографията боготворя да карам сърф и към този момент съм напреднала. От пролетта стартирам и да се състезавам. Знам, че на това най-вече ще се радват децата ми ", похвали ни се Анна Шехтова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР