Столичанка сигнализира се сериозна нередност. Жената е станала свидетел, а

...
Столичанка сигнализира се сериозна нередност. Жената е станала свидетел, а
Коментари Харесай

Шофьор на бус с деца мина на червено, псува и обижда жена СНИМКИ

Столичанка алармира се сериозна неправда. Жената е станала очевидец, а в следствие и пострадала от държанието на водач. Тя споделя, че лидер на учебен бус, е минал на забранителен сигнал на светофара. В транспортното средство се возели деца, а с шофирането си, били сложени в рискова обстановка. Свидетелката добавя в обществената мрежа, че е пробвала на направи забележка на мъжа. Твърди, че последвало известно време на засичане от негова страна, а в следствие се стигнало до псувни и обърнато странично огледало. Жената се надява на подпомагане за установяването на водача.

Ето какво написа тя във Фейсбук:

„ Този господин мина на червен светофар, караше деца. На предходните два светофара навлизаше в крастовищата, при опит да му направя забележка, че това не е обикновено и, че кара деца си извади телефона очевидно да ме снима. След което зави внезапно в дясно за да ме засече, очевидно. Оставих го да кара пред мен, биха се единствено спирачки, внезапно прекъсване на няколко пъти. Спря на детската градина (88 ОДЗ Детски Рай) в Дружба 2 (качиха се две дечица по-голямо момиченце и мисля по-мъничко момченце). Господина слезна и стартира да се саморазправя, да псува, наскърбява и така нататък Казах, че през днешния ден остава без работа и реакцията беше превръщане на страничното ми огледало. Искам помощ, в случай че някой знае буса на кое учебно заведение е, или родителите на дечицата да ми пишат. Такива хора могат да се трепат колкото желаят, само че не и до момента в който карат деца! “

„ И от всички преминаващи коли не се ли откри един по-мъж от този, с цел да се намеси до момента в който се е разправял с Вас? Зрители да има, “ разяснява гражданин на София.



Снимки: София Кръстанова
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР