Един от най-известните в национален мащаб бургаски рапъри – 37-годишният

...
Един от най-известните в национален мащаб бургаски рапъри – 37-годишният
Коментари Харесай

Взеха книжката на известен рапър, отказал тест за наркотици

Един от най-известните в народен мащаб бургаски рапъри – 37-годишният Михаил Митев Ф.О. е останал без брошура след рутинна инспекция в жк „ Изгрев “, научи  HotArena.

Бургазлията ще би трябвало да заплати 2000 лева санкция, а свидетелството му за ръководство на МПС ще бъде отнето за 2 години, защото той е отказал тест за опиати.

Първоначалната информация за случката, разиграла се към 17 часа в четвъртък е, че рапърът е задържан пред известно заведение в комплекса и откаран с полиция до най-близкото районно управление (на МВР) на полицията. Още тогава кореспондент беседва със брачната половинка на Митев, която е и негов PR, тогава тя изрично отхвърли: „ Няма такова нещо, той сега даже е до мен “, сподели Преслава Пеева. Действително, от пресцентъра на ОДМВР-Бургас също потвърдиха, че той не е бил арестуван.

Рапърът е карал мрачен на цвят кабриолет Ауди по ул. „ Петко Задгорски “, когато екип на Пето районно управление (на МВР) го е отбил от пътя в региона на заведение „ Романс “. Полицаите прегледали за годност всичките му документи, които били изрядни, само че на място бил извикан екип на Пътна полиция, с цел да се извърши инспекция с дрегер и дръг тест. 

На втория рапърът изрично отказал да се подложи, което автоматизирано води до избраното от ЗДвП наказване – 2000 лева санкция и 2 години без брошура. Информацията бе доказана и от пресцентъра на полицията в Бургас.Съвсем допустима обаче наподобява хипотезата Митев да апелира глобата.  " Излизахме от у дома, Мишо беше не запомнил да включи фаровете и го стопираха за инспекция. Искаха да го тестват с дрегер за алкохол,  не за опиати , само че той отхвърли. Имаше доста очевидци, не знам кому беше нужно да се основава цялата тази драма ", изясни още Пеева.

Бургаският рапър стана прочут преди към 10 години с бързия си език, текстовете, отразяващи живота в комплексите и изключителната си интензивност на хип хоп сцената. Той има редица планове с някои от най-значимите имена в модерната рап история на България като Dim4ou, DenYo, Bisollini, 2ofUs, Gaza, Керанв, Маната и Jay. През последната година той има редица дуетни осъществявания с половинката си PEEVA, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР