Един от любимите български актьори - Филип Аврамов, прескача с

...
Един от любимите български актьори - Филип Аврамов, прескача с
Коментари Харесай

Филип Аврамов: Нямам проблеми с бившата си жена

Един от обичаните български артисти - Филип Аврамов, прескача с лекост от огромния на дребния екран, а оттова на театралната сцена. В киното той стана прочут с филмите Писмо до Америка и Шивачки. Почитателите му имат опция да го гледат всеки ден от понеделник до петък в сериала Скъпи наследници по bTV, където съумява да се превъплъти в облика на особняка Ленин— радостен руснак, който обича живота, изкуството, ракията, песните и приятелите си. В студиото на Преди обед артистът за първи път гостува със брачната половинка си Севинч Ибрахим, която е певица и здравна сестра. Двамата описаха по какъв начин е почнала любовта им, по какъв начин дребната им дъщеричка възприема ролята на татко си в Скъпи наследници и елементарно ли се строи къща?

Филип Аврамов призна, че не всеки ден съумява да гледа Скъпи наследници, сериите наблюдават брачната половинка му и дребната му щерка, която доста се радва, когато вижда татко си на екрана. „ Филип е добър във всичко, което прави. Аз съм най-големият му почитател, а щерка ни реагира доста добре, когато го гледа, което е добър знак “, описа брачната половинка на артиста в първото си телевизионно изявление. Двамата се срещат във Варна, на място, където Филип практикува обичаното си занимание – лов на риба. Запознават ги общи другари.

„ Филип е много лудичък. Впечатли ме с възприятието си за комизъм, с това, че е положителен. Станахме другари, беше ми забавен като човек. Неговият облик на екран е малко по-различен от този в живота. Филип е красива душа. Има доста прекрасен нюх за живота и е тънък човек. Споделихме доста красиви моменти дружно, които до този миг не ми се бяха случвали “, описа историята на запознанството им Севинч.

Двамата не се влюбват незабавно. Това се случва към 2 месеца след запознанството им.

„ Заради насладата от общуването ни и тъй като не искахме нищо от другия. Това ни сближи “, признава Филип. Първо у него се поражда предусещане, че двамата чакат дете и поучава Севинч да си направи тест за бременност. Тя признава, че за нея всичко е било по-скоро на смешка, а положителната вест схваща по време на нощно дежурство в Пирогов. По това време двамата към този момент работят дружно по представлението Бог Рок. Бременността й минава на сцената, в подготовки по спектакъла, където тя изявява гения си на певица.

Днес двамата отглеждат щерка си, строят фамилната си къща, а Филип безрезервно се грижи и за огромната си щерка – Рая. С някогашната си брачна половинка – актрисата Милена Аврамова, която също играе в Скъпи наследници в ролята на Христина, съумяват да запазят естествени връзки.

„ Аз нямам проблеми, тя също. Гледаме всичко да е уравновесено. Имахме интервал на триене и наместване. В тези обстановки хората са изнервени, само че към този момент съумяваме да спазим положителния звук. Детето постоянно изисква грижи, а с един родител е по-сложно. С огромната ми щерка Рая се виждаме през ден, от време на време и всеки ден “, споделя Филип.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР