Един мъж беше поставен пред огромна дилема, след като разбра,

...
Един мъж беше поставен пред огромна дилема, след като разбра,
Коментари Харесай

`Хванах майка ми да спи със зет ми - стопих се от срам`

Един мъж беше подложен пред голяма алтернатива, откакто разбра, че майка му има връзка с неговия шурей. 28-годишният мъж изясни, че фамилията е научило за връзката на юбилейното празненство на свекъра му и че фамилията на брачната половинка му е заможно и много обичайно.

Семейството на брачната половинка му се състои от нейните родители, брат Бен, който е на същата възраст като него, с по-малка сестра в колежа, само че в фамилията му има единствено той и майка му. По време на празненството 28-годишната брачна половинка на мъжа му споделила, че е " 100 % сигурна ", че майка му е във физическа връзка с брат й. Съпругата му сподели, че двойката е изчезнала и когато брачната половинка му изтича нагоре към стаята на брат си и отвори вратата, имаше незабавна реакция, като тя се развика.

В обява, споделена в Reddit, смутеният наследник сподели, че я последва дружно с още няколко души от празненството, като добави: " Беше неловко, по дяволите. Разтопих се от позор. " Когато отворили вратата, разкрили брата на брачната половинка му Бен и майка му " полуг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР