Дясната ръка на соцшефката Корнелия Нинова и председател на аналитичния

...
Дясната ръка на соцшефката Корнелия Нинова и председател на аналитичния
Коментари Харесай

Калоян Методиев скръцна срещу Крум Зарков и Росен Христов

Дясната ръка на соцшефката Корнелия Нинова и ръководител на аналитичния институт " РЕГО " Калоян Методиев разяснява журналистическо следствие на Би Ти Ви, излъчено в неделя. И го преразказа: 

Вчера излезе следващото журналистическо следствие за чудовищната корупция в служебния кабинет. Поредното! Материалът на Би Ти Ви, изработен по всички професионални догми на публицистиката, закова с документи, свидетелски показания и признания двама служебни министри – лицата Крум Зарков (правосъден) и Росен Христов (енергиен).

Двамата са работили в полза на една единствена компания и потвърдено ощетяват бюжета на Министерство на правораздаването с 2 милиона лв. (поръчката за доставка на гориво за затворите).

Въпреки че са предизвестени с публично писмо (показано в репортажа), че ще правят закононарушение (11 май), 10 дни по-късно Зарков подрежда договорът да бъде подписан, а Христов трансформира информацията подавана от десетилетия към Европейската комисия в полза на същата компания. Коя е тази мощ, която може да подреди на двама настоящи министри да правят закононарушение за 2 милиона?

Във всяка друга европейска страна, наблягам във всяка друга, тези двамата нямаше да са министри до края на деня. Радев явно е настойникът на голямата корупция по време на едноличното си ръководство. Нито е ням, нито е кьорав, нито някой му пречи. Правенето-разбиването на партии и корупцията веча са му запазени марки. С това ще бъде запомнен, разяснява Методиев. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР