Двубоят между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА от 17-я кръг на

...
Двубоят между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА от 17-я кръг на
Коментари Харесай

Масов бой между феновете прекъсна за кратко мача между "Локомотив" и ЦСКА

Двубоят сред " Локомотив " (Пловдив) и ЦСКА от 17-я кръг на Първа лига беше спряна за няколко минути поради всеобщо сборичкване сред почитателите на двата тима. В 42-ата минута ултраси на алените напуснаха бранша за посетители и се насочиха към централната естрада на " Лаута ", където ги пресрещнаха почитатели на домакините.

Полицията, която не беше пред бранша на алените реагира доста постепенно и трябваше да минат няколко минути преди обстановката да бъде овладяна. След близо 15 минутна пауза и апели на диктора на стадиона, дуелът продължи.

Ръководителите на алените Пламен Марков и Трифон Попов също отидоха при почитателите на ЦСКА, с цел да ги призоват към обикновено държание, а след подновяването на играта тежко въоръжени служители на реда са пред бранша на ултрасите от София.

В момента на спирането резултатът от дуела беше 1:0 за ЦСКа след попадение на Кирил Десподов от фаул.

По всяка възможност случката ще докара до глоба и за двата тима. Член 37 от Дисциплинарния устав към БФС гласи, че " прекъсване на срещата с последици поради навлизане на аудитория " води до отнемане от домакинство межди 1 и 3 мача и парична глоба.

Подробности очаквайте по-късно на www.dnevnik.bg.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР