Двойка от Сингапур не е могла да присъства на собствената

...
Двойка от Сингапур не е могла да присъства на собствената
Коментари Харесай

Заради коронавируса за първи път в света се състоя такава сватба СНИМКИ

Двойка от Сингапур не е могла да участва на личната си женитба поради неотдавнашно пътешестване до китайската провинция Хунан, ситуирана наоколо до град Ухан, където "бушува " смъртоносният ковид.

За да могат да "присъстват " на събитието, те организирали за гостите на банкета директна видеоконферентна връзка напряко от мястото, където са под карантина, оповестяват международните издания.



Отбелязва се, че господин Ю и брачната половинка му били показани на огромния екран в ресторанта на хотела в Сингапур, където гостите на сватбата се били събрали.

In sickness and in health, in person and in live-stream?

Wuhan virus: Couple stays home, attends own wedding via live-stream https://t.co/EUNjn2xZG5 pic.twitter.com/fgubOMBZKV
— AsiaOne (@asiaonecom) February 4, 2020 Младоженците следили гостите на екрана на преносимия компютър си, карали ги да излизат на сцената, шегували се, смеели се, слушали наздравици и пиели шампанско.

Церемонията се харесала на съпрузите, макар обстоятелството, че трябвало да се откажат от някои сватбени обичаи. Например, заради явни аргументи не е имало тържествено появяване на булката. Но за сметка на това пък сватбата им се е получила неповторима.

Превод и редакция: БЛИЦ

受新冠肺炎影响,从中国返回的新人,自我隔离14天,在酒店摆婚宴,连线直播 “招待”宾客,举杯畅饮。https://t.co/EC37FMw6Ck#Singapore pic.twitter.com/Gu3z5vFcst
— Shin Min Daily News (@shinmindaily) February 3, 2020
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР