Двама свидетели разкрили пред ФБР, че основателката на OneCoin e

...
Двама свидетели разкрили пред ФБР, че основателката на OneCoin e
Коментари Харесай

Криптокралицата Ружа Игнатова убита по поръчка на български подземен бос?

Двама очевидци разкрили пред ФБР, че основателката на OneCoin e убита на яхта в Егейско море

Криптокралицата Ружа Игнатова е убита край островите на Сароническия залив в Егейско море още през 2017 година и по тази причина от нея няма и диря, а издирването й не дава резултат. Екзекуцията е осъществена по поръчка на български под земята необут. Това разкрили двама неназовани към този момент очевидци, очевидци на изтезанието, които наскоро  дали показания пред сътрудници на ФБР в Швейцария, написа Уикенд.

Според разказите им, на 25.10.2017 година, Игнатова се качила на аероплан на „ Райън еър “ от София за Атина. Именно след тази дата тя публично се води безследно изчезнала.

В гръцката столица тя била посрещната от хора на един на български необут от ъндърграунда. Те я откарали с яхта към островите на Сароническия залив. Обеща ли й да я пазят против част от откраднатите милиони посредством пирамидата „ OneCoin “. Вместо това обаче я простреляли, а трупът, насечен на части, изхвърлили в Егейско море, с цел да заличат всички следи от закононарушението.

 Гангстерите се надявали, че с изгубването й ще бъдат заметени следите към 4-те милиарда $, откраднати с криптоизмамата.
 Сега, след 6 години работа по случая, ФБР е доста покрай финала на сагата поради показанията на двамата очевидци. Очаква се напълно скоро американците да арестуват хората, спрягани като екзекутори на Ружа Игнатова за да обсебят парите, прибрани от наивни инвеститори от целия свят.

 Британският публицист Джейми Бартлет обаче твърди, че Ружа Игнатова е жива, а убийството й е единствено инсценировка. Близките й също настояват, че не знаят къде е. Припомняме, че след изгубването на Ружа от престъпната сцена, мястото й бе заето от нейния брат.

 През юли 2022 година американските управляващи обявиха, че Ружа Игнатова е идеологът на OneCoin, избрана като една от най-големите пирамиди в историята. Съединени американски щати предявиха обвинявания против Ружа Игнатова през 2019 година за машинация, скрит план за пране на пари и машинация с скъпи бумаги. ФБР предлага премия от 100 000 $ за информация, която да докара до нейното арестуване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР