Двама души за привлечени към наказателна отговорност за извършеното убийство

...
Двама души за привлечени към наказателна отговорност за извършеното убийство
Коментари Харесай

Двама са с наказателна отговорност за убийството с разчленяване

Двама души за привлечени към наказателна отговорност за осъщественото ликвидиране с разчленяване в София. На брифинг на прокуратурата бяха дадени детайлности за закононарушението, разкрито, откакто в шахта в постройка в столицата бяха открити човешки остатъци.

Досъдебното произвеждане е формирано за похищение. Разпитан е непосредствен на убития мъж, който е декларирал, че от 8 август вечерта няма контакт със починалия. Всички доказателства са докладвани на наблюдаващия прокурор, като са налице задоволително доказателства, че причинител на убийството в късните часове на 8 против 9 август е лице с фамилия Вълчинов.

Задържан е килърът - него го грозят от 15 до 20 години затвор, доживотна присъда или пожизнен затвор без право на подмяна. Той е престъпно проявен. През 2009 година е осъждан за увреждане на непозната движимост, а през 2013 година - за нанесена телесна щета.

Убиецът и жертвата са били в трайни другарски връзки, като килърът е бил дебитор на умрелия с избрани финансови средства- към 2 000 лева Двамата имали и избран бизнес проект, обвързван с криптовалута.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР