Двадесет и петото издание на традиционната изложба Приятели“ се открива

...
Двадесет и петото издание на традиционната изложба Приятели“ се открива
Коментари Харесай

Изложба „Приятели“

Двадесет и петото издание на обичайна галерия „ Приятели “ се открива на 4 октомври 2023 година, от 18:00 ч., в Художествена изложба „ Владимир Димитров – Майстора “. Тя е отдадена на паметта на Недко Каблешков и е последната обща изява на ПРИЯТЕЛИТЕ, които „ не престават да са правилни на своята характерност и колоритна изява, да следват огромната си обич към живописта, изкуството и своите фенове “, както самите те декларират.

Художниците Недко Каблешков, Ценка Бакърджиева, Иван Пенев, Георги Велинов – Гопи и Матей Матеев не просто назовават изложбата „ Приятели “, с цел да показват себе си, а постоянно са се радвали на наличието на всеки, който има нужда, отношение и любов към изкуството.

В продължение на години те се пробват да основават общественост, която да пораства и да крепне, която да остане след тях. И други другари в миналото, някъде, да събират и демонстрират творбите си дружно.

Художествена изложба „ Владимир Димитров – Майстора “ насочва покана към всички другари на ПРИЯТЕЛИТЕ Недко, Ценка, Иван, Гопи и Матей да споделят техния празник!

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР