НАЙРОБИ, Кения (AP) — Участниците в световна конференция за това

...
НАЙРОБИ, Кения (AP) — Участниците в световна конференция за това
Коментари Харесай

На международна енергийна конференция делегатите настояват да направят чистото готвене достъпно за всички

НАЙРОБИ, Кения (AP) — Участниците в международна конференция за това по какъв начин да се понижи потреблението на сила в света приканват за повсеместен достъп до чисто готвене посредством държавното управление тласъци и дотации за отключване на повече средства от частния бранш.

9-ата годишна конференция на основаната в Париж Международна енергийна организация за енергийна успеваемост събира министри, изпълнителни шефове и водачи на мисли от цялостен ​​свят, с цел да обсъдят по какъв начин да ускорят напредъка по енергийна успеваемост, която съгласно специалисти може фрапантно да понижи затоплящите планетата излъчвания. На дневен ред е по какъв начин да се обезпечи налично чисто готвене, което включва потребление на електричество, слънчева сила и други решения вместо по-замърсяващи горива като дървени въглища, дърва и керосин.

„ Има доста на практика спънки пред енергийната успеваемост и несъмнено, бариерата на нуждата от предварителна инвестиция “, сподели Брайън Мадъруей, началник на офиса на IEA за енергийна успеваемост и приоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР