кадри bTV, YouTube/НадкастМакар в един момент да е била готова

...
кадри bTV, YouTube/НадкастМакар в един момент да е била готова
Коментари Харесай

Надежда от „Ергенът” се предложи на Виктор Стоянов: С него ще сме хубава двойка

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Макар в един миг да е била подготвена за стане дамата на Алек Младенов, Надежда си има по-любим Ерген, който харесва повече. Това е първия основен воин в сантименталното риалити, Виктор Стоянов. Тя призна, че би желала двамата да са били в един и същи сезон.

„ По-добре вместо Алек да беше Виктор, мисля, че с него бихме били хубава двойка ”, това призна Надежда Вишева в подкаста „ Надкаст ”. „ Ергенката ” обаче акцентира, че не познава Стоянов персонално.

Тя описа, че Алек и продукцията в действителност са имали шанс, че отводът му да излъчи победител е бил с видео. Нани съобщи, че в случай че беше споделил същото в очите на нея и Маги, резултатът щеше да е непредвидим. Тя призна, че евентуално би почнала да го замеря с неща от декора.



„ Можеше и Маги да избухне. Можеше и двете да го пребием ”, разяснява Надежда.

Тя описа и странна преживелица при снимането на финала на „ Ергенът ”, като съобщи, че когато е доста ядосана, въздейства на техниката в близост. Точно когато била на върха на разочарованието и гнева си, на снимачната площадка станал токов удар и всичко угаснало. Отнело много време зареждането да се възвърне и фотосите да продължат.

„ И различен път се е случвало по този начин, когато изпитвам мощни страсти ”, сподели Надежда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР