Два американски разрушителя са се отправили към източната част на

...
Два американски разрушителя са се отправили към източната част на
Коментари Харесай

Два разрушителя на САЩ се отправиха към Сирия

Два американски разрушителя са се отправили към източната част на Средиземно море , оповестяват американски медии, базирайки се на източници от Пентагона.

" Съединени американски щати към този момент имат един ракетен унищожител в източната част на Средиземно море - " Доналд Кук ", откъдето той може да взе участие във всевъзможен удар против Сирия... Вторият - " Портър ", може да стигне до региона в границите на няколко дни ", отбелязва " Уолстрийт джърнъл ".

 Макрон и Тръмп ускоряват натиска над Сирия
Макрон и Тръмп ускоряват натиска над Сирия

Съединени американски щати и Франция обменят информация

Вчера в. Washington Examiner, базирайки се на източник от Пентагона, написа, че разрушителят " Доналд Кук " с 60 крилати ракети " Томахоук " е напуснал пристанището в Кипър и се е отправил към Сирия .

Според турския в. " Хюриет " над разрушителя минимум четири пъти са прелетели съветски бойни самолети, само че Пентагонът отхвърля тази информация.

 Тръмп взема решение до 48 ч. дали да удари сирийската войска Обновена
Тръмп взема решение до 48 ч. дали да удари сирийската войска

Тръмп съобщи, че " огромни решения " ще вземе за Сирия в границите на " 24-48 часа "

По-рано американският президент Доналд Тръмп упрекна Русия и Иран, че поддържат сирийския президент Башар Асад на фона на информацията за офанзива с химически оръжия в град Дума и даде обещание в границите на 48 часа да вземе решение за ответни дейности.

Москва и Дамаск отхвърлят известията за потреблението на хлорни бомби, за които се твърди, че са хвърлени от сирийските военни. От съветското външно министерство разясниха, че задачата на известия била да прикрият терористите и да оправдаят вероятни силови удари извън.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР