Дублиращият отбор на ЦСКА 1948, който спечели с разлика в

...
Дублиращият отбор на ЦСКА 1948, който спечели с разлика в
Коментари Харесай

Дубълът на ЦСКА 1948 взима звездата на Спортист Своге

Дублиращият тим на ЦСКА 1948, който завоюва с разлика в точките шампионата на Втора лига, очевидно и през новия сезон ще има сходни цели. " Червените " се укрепиха с Илия Русинов, който се трансформира в същинска сензация с екипа на Спортист Своге, написа Българска телеграфна агенция.

29-годишният софиянец вкара 10 гола и подаде за още 5 в 30-те мача в постоянния сезон на Втора лига и без подозрение хвана погледите на доста скаути и треньори. Русинов играе в аматьорските тимове на Гранит Владая и Левски Елин Пелинq преди да премине в Своге и да прикове погледите.

От лятото той се мести в тима на ЦСКА 1948 II, само че образецът с някогашния му съотборник Светослав Диков евентуално му е повлиял. Диков също пристигна за дубъла на 3-ите в крайното класиране, само че през втората част на пролетта стартира да играе постоянно и първия отбор. Русинов, който може да играе и зад нападателя, е имал предложение и от Монтана, само че е предпочел ЦСКА 1948.

Борислав Кьосев, който стартира сезона в третия тим на клуба и приключи във втория, е одобрен за ментор на дублиращия отбор и той ще го изведе на първата подготовка другата седмица.

С ЦСКА 1948 II се разделят бранителите Преслав Петров, Никола Борисов и Лазар Марин, както и халфовете Георги Мариянов и Мартин Хайдаров, крилото Александър Аспарухов. Петров към този момент е в Спартак Варна, а Борисов в Монтана. Аспарухов пък чака оферта за чужбина и в случай че не се случи, ще избере тим от България. Лазар Марин пък е несъмнено ново попълнение на Арда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР